Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Irytacja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krolewiecsniezek

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 1/5

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 07:00    Temat postu: Irytacja Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ale to stało się już w dechę irytujące. Ja wiem, że napiprojekt jest za darmo, i że sie nie narzeka, ale tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ile można!? Już mówię o co mi chodzi:
Kiedyś sprawa wyglądała jasno - ściągał się nowy film, prawy klik, znajdz i dopasuj, bla, bla i były Dwie opcje: "Pobrano napisy" i fajnie, albo "Nie znaleziono napisów" no to nie ma i trudno, trzeba szukać ręcznie.
A co teraz? Napisy są praktycznie zawsze! Do wszystkich filmów! Tylko dlaczego większość nie pasuje do wersji?? To po tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, one się w ogóle pojawiają jeżeli nie pasuja? To masakra jakaś jest.

Nie wiem, czy coś się stało z programem, że pobiera nie takie napisy, czy ktoś się bawi w umieszczanie złych, niemniej kurde zróbcie coś, bo ja się naprawdę nie mogę denerwować.

EDIT: 3 filmy przez noc, posta napisałem po pierwszym, napisy były do wszystkich trzech, wszystkie trzy z tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ! Ja naprawdę byłbym willing zapłacić za używanie napiprojektu, ale żeby on działał...

Za używanie niecenzuralnych słów otrzymujesz ostrzeżenie.
Chamstwa nie tolerujemy!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 07:00    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
neoneoneoneo

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możliwe, że ściągasz napisy do filmów w formacie hd i używasz do odtwarzania subeditplayer.
Jeśli tak to to prawie na pewno napisy nie będą zsynchronizowane ( rozjadą Ci się z filmem). dzieje się tak bo subeditplayer nie wykrywa dobrej ilości klatek na sekundę (fps) w filmach HD ( rozszeżenie *.mkv). Ustawia domyślnie żę film ma 25 fps a filmy ripowane z hd mają zwykle 23,976.

Rozwiąznie = menu odtwarzacza -> Narzędzia -> Domyślna wartosć współczynnika fps.
zmień na odpowiednią (czyli 23,976)

trzeba to robić za każdym razem jak otworzy film ( najczęsciej tylko raz dla jednego filmu)

PS.
wyluzuj, jeszcze zawału dostaniesz zanim ci się filmy hd dociagną ;-D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: