|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krolewiecsniezek
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 1/5
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 07:00 Temat postu: Irytacja |
|
|
Przepraszam, tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ale to stało się już w dechę irytujące. Ja wiem, że napiprojekt jest za darmo, i że sie nie narzeka, ale tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ile można!? Już mówię o co mi chodzi:
Kiedyś sprawa wyglądała jasno - ściągał się nowy film, prawy klik, znajdz i dopasuj, bla, bla i były Dwie opcje: "Pobrano napisy" i fajnie, albo "Nie znaleziono napisów" no to nie ma i trudno, trzeba szukać ręcznie.
A co teraz? Napisy są praktycznie zawsze! Do wszystkich filmów! Tylko dlaczego większość nie pasuje do wersji?? To po tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, one się w ogóle pojawiają jeżeli nie pasuja? To masakra jakaś jest.
Nie wiem, czy coś się stało z programem, że pobiera nie takie napisy, czy ktoś się bawi w umieszczanie złych, niemniej kurde zróbcie coś, bo ja się naprawdę nie mogę denerwować.
EDIT: 3 filmy przez noc, posta napisałem po pierwszym, napisy były do wszystkich trzech, wszystkie trzy z tekst wykasowany przez moderatora ze względu na niecenzuralność, ! Ja naprawdę byłbym willing zapłacić za używanie napiprojektu, ale żeby on działał...
Za używanie niecenzuralnych słów otrzymujesz ostrzeżenie.
Chamstwa nie tolerujemy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 07:00 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
neoneoneoneo

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 09:31 Temat postu: |
|
|
Możliwe, że ściągasz napisy do filmów w formacie hd i używasz do odtwarzania subeditplayer.
Jeśli tak to to prawie na pewno napisy nie będą zsynchronizowane ( rozjadą Ci się z filmem). dzieje się tak bo subeditplayer nie wykrywa dobrej ilości klatek na sekundę (fps) w filmach HD ( rozszeżenie *.mkv). Ustawia domyślnie żę film ma 25 fps a filmy ripowane z hd mają zwykle 23,976.
Rozwiąznie = menu odtwarzacza -> Narzędzia -> Domyślna wartosć współczynnika fps.
zmień na odpowiednią (czyli 23,976)
trzeba to robić za każdym razem jak otworzy film ( najczęsciej tylko raz dla jednego filmu)
PS.
wyluzuj, jeszcze zawału dostaniesz zanim ci się filmy hd dociagną ;-D |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|