Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nie moge Pobierać ze Strony

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Lip 04, 2016 13:13    Temat postu: Nie moge Pobierać ze Strony Odpowiedz z cytatem

Tak jak w temacie , nie mogę pobierać ze strony żadnych napisów już próbowałem nie mal wszystkiego i dalej nic , na żadnej przeglądarce . Program jest aktualny reinstalowałem na róznych dyskach itd .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pon Lip 04, 2016 13:13    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 299

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Lip 05, 2016 07:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiedz coś więcej. Wyskakuje jakiś błąd czy coś?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 08, 2016 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W chrome nic się nie dzieje , w firefoxie wyskakuje nieznany protokół to samo w operze . Do sciągania napisów jest potrzebny program napiprojekt czyli tak jakby strona napiprojekt jest w jakiś sposób zależna od tego programu według mnie problem leży w tym że u mnie to nie jest ze sobą połączone czyli tak jakbym nie miał tego programu wogule na kompie . Powinna być możliwość przypisania stronki do programu tylko nie wiem jakto zrobić .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 299

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lip 09, 2016 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pokaż screena tego, co wyskakuje na Firefoksie i Operze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lip 09, 2016 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lip 09, 2016 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Męczyłem się z tym od roku i się samo naprawiło lolz. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group