Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nie działa sciąganie napisów ze strony

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2016 11:17    Temat postu: Nie działa sciąganie napisów ze strony Odpowiedz z cytatem

Tak jak w temacie.W chrome nic się nie dzieje,w firfoxie "Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół napiprojekt nie jest przypisany do żadnego programu ani nie jest dozwolony w tym kontekście.",w operze błąd. Program napiprojekt zainstalowany aktualny na dysku, antywir nic nie blokuje.
Win 7
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2016 11:17    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2016 00:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj zmienić ustawienia w zakładce Aplikacje w Opcjach Firefoxa.
Odszukaj typ 'napiprojekt' i wybierz program.
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2016 11:32    Temat postu: Nie działa sciąganie napisów ze strony Odpowiedz z cytatem

Nie ma napiprojekt w aplikacjach i też nie widzę opcji żeby dodać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2016 00:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podczas pobierania ze strony nie wyświetlało się okno 'Otwórz za pomocą'?

Odnośnik do Supportu Firefoxa dotyczący tego tematu:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/change-firefox-behavior-when-open-file#w_adding-download-actions
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2016 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie Ekhm...
Odrazu błąd i "Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół napiprojekt nie jest przypisany do żadnego programu ani nie jest dozwolony w tym kontekście."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2016 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, spróbuj tego (Wygrzebane na forum FFoxa):

W pasku adresu wpisz about:config
Następnie kliknij prawym przyciskiem myszy, wybierz:
Dodaj Ustawienie Typu -> Wartość Logiczna (Boolean).
Wpisz "network.protocol-handler.external.protocol.napiprojekt" i zatwierdź, wybierz Tak i zatwierdź.

Kliknij prawym przyciskiem myszy, wybierz:
Dodaj Ustawienie Typu -> Łańcuch (String)
Wpisz: "network.protocol-handler.app.napiprojekt", zatwierdź.
Wpisz ścieżkę do programu, u mnie jest to:
C:\Program Files (x86)\NapiProjekt\napisy.exe i zatwierdź.

Profilaktycznie uruchom ponownie Firefoksa.
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 01, 2016 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nadal nic
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 01, 2016 16:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Próbowałeś reinstalacji NapiProjekt?

Spróbuj jak możesz usunąć też wpisy rejestru i pozostałe pliki związane z programem przed ponowną instalacją.
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Maj 02, 2016 09:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Próbowałem tego wcześniej ,nic nie dało
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 316

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Maj 02, 2016 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak na innych przeglądarkach wygląda sytuacja?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Maj 02, 2016 12:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok, no to chyba pozostaje reset ustawień FireFoxa...
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukiziom4



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 10

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Maj 07, 2016 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reset tez nic nie daje ,mi się wydaje że to poprostu jakby nie przypisuje tego programu do strony więc pytanie brzmi jak to ręcznie przypisać.
Sorki że tak późno ale nie miałem czasu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group