Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Napisy są, polskich znaków nie ma

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doliwaq



Dołączył: 25 Maj 2010
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Gru 16, 2015 18:01    Temat postu: Napisy są, polskich znaków nie ma Odpowiedz z cytatem

Witam!
Pobrałem napisy z tej strony ale nie wyświetlają one polskich napisów. Używam notatnika w wersji tureckiej, ale gdy zapisuje go to polskie znaki nie są zastępowane przez dziwaczne znaki jak z kosmosu, tylko na przykład "a" zamiast "ą", "l" zamiast "ł" czy "z" zamiast "ź" czy "ż". Jednak jeśli chodzi o napisy ściągnięte z NapiProjekt, polskie znaki są zastąpione przez dziwaczne hieroglify takie jak:?????? Rozumiem, że mój notatnik nie może dopasować polskich znaków ale niech chociaż zamienia je na zwykłe łacińskie litery zamiast tych liter-wygibasów. Jak temu zaradzić? Co mam zrobić? Proszę o pomoc!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sro Gru 16, 2015 18:01    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 17, 2015 06:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapisuj w ASCII(bez ogonków)


_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 249

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 17, 2015 07:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym raczej poradził pogrzebać w ustawieniach regionalnych, jeśli natomiast musi być ustawiony turecki, to proponowałbym zmianę notatnika na inny...
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group