Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
admin Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 14:45 Temat postu: Nabór na stanowisko moderatora napisów. |
|
|
Ostatnio czas potrzebny na wysyłkę powiadomienia SMS znacznie się wydłużył. Spowodowane jest to tym, że obecna ilość moderatorów nowych napisów nie jest wystarczająca żeby na bieżąco weryfikować nowe napisy
W związku z tym ogłaszamy nabór na moderatora napisów.
Zgłaszać może się w zasadzie każdy o ile nie ma słomianego zapału, bo nie jest nam potrzebny nikt, komu znudzi sie to po kilku dniach czy tygodniach. Generalnie moderowanie napisów nie zajmuje dużo czasu. Tylko na początku trochę więcej, ale jak tylko wszystko się opanuje będzie to dosłownie kilka minut dziennie .
W ciągu kilku dni wybierzemy odpowiednie naszym zdaniem osoby do tego zadania i otrzymają one specjalny program przeznaczony do moderacji. Mamy nadzieję, że będzie, spośród kogo wybierać i znajdzie sie ktoś odpowiedni do tego zajęcia .
Zgłoszenia wraz z wyjaśnieniem dlaczego akurat Wy powinniście sie tym zająć prosimy pisać w tym temacie . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 14:45 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karolkotowicz1
Podziękował: 2 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 21:02 Temat postu: |
|
|
Zgłaszam swoją kandydaturę. Długo się nad tym zastanawiałem, jeden z obecnych moderatorów starał się mnie zachęcić o aplikowanie na to stanowisko.
Dlaczego ja? Ponieważ mam dobre oko do wyłapywania błędów i wydaje mi się, że ta umiejętność przyda się również w weryfikowaniu przychodzących napisów/poprawek. Poza tym lubię NapiProjekt i fajnie by było was bardziej wspierać. |
|
Powrót do góry |
|
|
oxygen3 VIP
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2013 02:00 Temat postu: |
|
|
Witam. Ja także chętnie dołączę do grupy moderatorów Byłem kiedyś moderatorem, administratorem i współwłaścicielem stron. Jestem odpowiedzialny a i czasu mi nie brakuje. Chętnie pomogę.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
umrzyj
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2013 02:32 Temat postu: |
|
|
Witam, bardzo chętnie spróbuję swoich sił przy moderacji napisów. Cenię pracę wszystkich ludzi z zespołu NapiProjekt i wiem, że dzięki Wam zawsze szybko mogę liczyć na napisy do nowych odcinków moich ulubionych seriali lub kinowych nowości. Sama nie znam języków obcych na tyle, żeby tłumaczyć, ale od zawsze mam opinię osoby, która dba o ortografię i interpunkcję, dlatego bardzo chętnie wspomogę tak zacną inicjatywę |
|
Powrót do góry |
|
|
barols
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2013 23:56 Temat postu: |
|
|
Zgłaszam swoją kandydaturę. Sama nie bardzo jestem w stanie tłumaczyć (znajomość języka obcego nie jest aż tak dobra), a chętnie wspomogę pracę NapiProjektu. W tej chwili zajmuję się tłumaczeniami z córką, a gdy ona jest w szkole mam jeszcze na tyle czasu żeby moderować . Przez sporo lat zajmowałam się tworzeniem e-booków . |
|
Powrót do góry |
|
|
areczkii
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 00:51 Temat postu: |
|
|
Witam,
Również zgłaszam swoją kandydaturę. Posiadam dużo wolnego czasu oraz od lat korzystam z NapiProjekt i będzie to dla mnie zaszczyt móc brać udział w dalszym rozwoju tego projektu. Dużą wagę przykładam do szczegółów, które szybko wyłapuję i wszelkie błędy zawsze staram się wyeliminować do minimum.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
majkii87
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 15:07 Temat postu: |
|
|
Witam, interesuje się komputerami i programami i w tym fachu pracuje. Mam sporo czasu wieczorami głównie od 18 do nawet 3 w nocy
Jeśli się przydam to czekam na info. |
|
Powrót do góry |
|
|
yanxxl
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 20:18 Temat postu: Moderator |
|
|
Witam,
wnoszę swoją kandydaturę na moderatora. Codziennie mogę wygospodarować 1-2 godzin wolnego czasu, szybko się uczę. Chętnie wsparłbym was swoją pomocą.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
chatson
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 17:04 Temat postu: |
|
|
Zgłaszam się na stanowisko moderatora. Mam duże doświadczenie, jestem administratorem i członkiem redakcji jednego z największych w Polsce forów o tematyce hip-hop/rap, a mianowicie: RapDuma.pl . |
|
Powrót do góry |
|
|
jachimrrx
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 21:53 Temat postu: |
|
|
Chciałbym się zgłosić na stanowisko moderatora. Znam dobrze język angielski, a i w ojczystym umiem poprawnie układać zdania, nie mam problemów z ortografią oraz interpunkcją. Uważam, że nadam się na to stanowisko, ponieważ jestem sumienny i uczciwy, każdą pracę wykonuję od początku do końca. Pragnę również zdobyć nieco doświadczenia, by pogłębić te już posiadane. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
bilo Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2013 07:54 Temat postu: |
|
|
Witam!
Z tego co widać, nie ma zbyt wiele ofert pomocy przy moderowaniu nowych napisów.
Dlatego doszliśmy do wniosku, że każdemu z tego wątku będzie dana szansa, na sprawdzenie swoich umiejętności i sił w moderowaniu nowych napisów. Proszę uzbrójcie się w cierpliwość i czekajcie na informacje na PW, bądź na maila od nas.
Zespół Napiprojekt.
Ps.
"umrzyj" i "barols" zerknijcie do swoich skrzynek mailowych. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
aceos
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2013 16:40 Temat postu: |
|
|
Witam,
Dlaczego ja?
Znajomość języka polskiego jak i angielskiego na poziomie zaawansowanym, styczność z "mową" angielską, tłumaczenie tekstów oraz długoterminowy pobyt w krajach anglojęzycznych w przeszłości.
Podoba mi się ten projekt i chcę być jego częścią.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
trunkie
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2013 19:31 Temat postu: |
|
|
Witam.
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę. Napi-Projekt był ze mną od tak wielu lat, że nie sposób spamiętać; współpraca z jego twórcami byłaby dla mnie niezwykłym doświadczeniem.
Posiadam niezwykły talent do wyłapywania błędów ortograficznych, to takie moje natręctwo. Władam również językiem angielskim na bardzo dobrym poziomie, od dzieciństwa lwią część swojego czasu spędzałem w środowisku anglistycznym, więc chłonąłem jak gąbka. Niejednokrotnie zostałem poproszony o przetłumaczenie napisów do jakiegoś filmu czy serialu na polski, bo owych brakowało. Jeśli chodzi o moje umiejętności obsługi komputera, to korzystanie z różnej maści programów, internetu itd. nie sprawia mi najmniejszych problemów, w tej tematyce również siedzę od dziecka.
Obecnie wolnego czasu posiadam dostatek, poświęcenie paru godzin dziennie na moderowanie napisów nie powinno nastręczyć mi żadnych trudności. Wierzę, że moje zdolności okażą się wyjątkowo przydatne na tego typu stanowisku.
Pozdrawiam, Filip. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawzol
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2013 15:16 Temat postu: |
|
|
Witam,
Jak widać nie jestem osobą z długim stażem, jeśli chodzi o bytność na portalu, jednak jestem całkiem doświadczonym użytkownikiem napisów pochodzących z tego portalu.
Chciałbym się sprawdzić jako moderator z dwóch zasadniczych powodów.
Z jednej strony myślę, że moje obecne zajęcie (analiza danych) pozwala mi szybko wyłapywać błędy czy odnajdywać przyczynę błędu.
Z drugiej strony chciałbym aby napisy (z których przecież sam korzystam) były jak najbliższe ideału - nie raz miałem ochotę przerwać oglądanie z uwagi na złą synchronizację czy nie najlepszej jakości tłumaczenie.
Wiem, że już dużo czasu minęło od otwarcia rekrutacji ale myślę, że warto zaryzykować i dać mi szansę.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
dante2685
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 16:49 Temat postu: |
|
|
Witam, ja również chciałbym spróbować swoich sił jako moderator oraz jeśli to możliwe tłumacz polsko-angielski, angielsko-polski.
Wiele razy musiałem poprawiać napisy z tego serwisu żeby były zjadliwe i dało się je czytać oglądając film i chętnie się przyczynię do współtworzenia jak najlepszych napisów oraz tłumaczeń. |
|
Powrót do góry |
|
|
|