Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Problem z odtwarzaniem napisów po aktualizacji do 2.1 b2287

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartpabicz

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 13:13    Temat postu: Problem z odtwarzaniem napisów po aktualizacji do 2.1 b2287 Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.

Od wczoraj, kiedy to w końcu zdecydowałem się zaktualizować wersję NP, ściągane napisy nie są odtwarzane na moim telewizorze (Panasonic TX-P42UT30 E). Do tej pory używałem kodowania napisów mDVD w UNICODE zapisywanych w formacie .txt . Po ponownym skonfigurowaniu programu zgrałem je na pendrive i.... nic. W ogóle nie widzi napisów. Wszedłem do treści plików ściągniętych przed i po aktualizacji (do różnych filmów) i nie widzę żadnej różnicy w sposobie zapisu. W obydwu przypadkach są klamry, jedyna potencjalna różnica może być w spacjach na końcach linijek, które nie są widoczne na pierwszy rzut oka, bądź w atrybutach samego pliku. Macie jakieś pomysły? Bardzo byłbym wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam

Bart
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sro Sty 09, 2013 13:13    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: