Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zly Gość
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 18:09 Temat postu: |
|
|
czy ktos w ogole zajuje sie tym problemem? ROBCIE COS!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 18:09 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sasori15 Gość
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:03 Temat postu: |
|
|
Witam. Mam taki problem: ściągam serial w odcinkach, jednak podczas pobierania jednego wyskoczy3 b3ąd i nie pobra3o oko3o pó3 Mb. Tote? program nie mo?e znale1a napisów do mojego rozmiaru pliku. Czy pomimo tego da sie w jakiś sposób ściągnąa napisy? ( dopasowaa zawsze moge sam). Prosze o pomoc.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rets Gość
|
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 16:17 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam od kilku dni problem z napiprojekt - przestal on po porstu sciagac mi napisy. Predzej nie mialem praktycznie zadnych problemow, nic nie zmienialem w ustawieniach i caly czas przy probie sciagniecia napisow do _czegokolwiek_ wyskakuje mi: "NIEZNANY BL!D" [rowniez przy pobieraniu napisow testowych]
Firewall na pewno mi tego nie blokuje, zmienilem tryb na PASSIVE [mimo ze predzej dzialo bez tego] i nic to nie dalo.
Jakies pomysly  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marooned Gość
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 11:14 Temat postu: |
|
|
Co prawda widze, ?e nie ma w tym wątku reakcji na zg3aszane problemy, ale napisze.
Od jakiegoś czasu po uruchomieniu programu w celu znalezienia napisów program tworzy pusty plik o nazwie <MD5>.zip, zaczyna u?ywaa 100% mocy procesora i nie pozostaje nic innego jak go ubia. Tak jest z dowolnym filmem, który mam. Nie mia3em wcześniej takich problemów, choa sam program napisany jest dziwnie [osobna instancja dla ka?dego filmu, trzeba ka?dą recznie zamykaa z ikonki (o ile nam sie uda, ?e sie nie zawiesi)]. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 20:46 Temat postu: |
|
|
Witam mam pewien problem. Mianowicie gdy probuje sciagnac jakies napisy wyskakuje mi komunikat ,,Blad We/Wy 103". Prosze o pomoc. Dziekuje z gory i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
~qwerty Gość
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 12:30 Temat postu: |
|
|
U nie to samo, Napiprojekt nie działa, jest
"błąd podczas pobierania IP bazy"
"brak połączenia"
Firewalla nie mam, u wszystkich osób które znam i używały tego programu to samo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
franx Gość
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 07:54 Temat postu: |
|
|
wystarczy wyłąączyć na chwilke antywirusa i miżna normalnie pobierać napisy |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamus Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 12:15 Temat postu: |
|
|
franx napisał: | wystarczy wyłąączyć na chwilke antywirusa i miżna normalnie pobierać napisy |
i frewala tez wylacz i powodzenia z takim dzialaniem programu. przy grach tez wylaczasz av i firewala zeby pograc na necie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mszerszen
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 22:04 Temat postu: |
|
|
miałem ten sam problem w KIS pomaga włączenie trybu uczenia w trybie filtrowania przynajmniej u mnie to zadziałało |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bebol Gość
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:44 Temat postu: |
|
|
mszerszen napisał: | miałem ten sam problem w KIS pomaga włączenie trybu uczenia w trybie filtrowania przynajmniej u mnie to zadziałało |
ja mam nortona.przy wyłączonym firewalu działa. jednak wole nie wylaczac go za kazdym razem kiedy chce pobrac napisy. mam napiprojekt w zezwolonych. mimo to blokuje przy włączonym firewallu. ktos mi pomoze? co mam przestawić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 10:17 Temat postu: |
|
|
najnowsza wersja bedzie dzilala na innym protokole - wtedy nie bedzie juz takich problemow z nortonem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bebol Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 12:27 Temat postu: |
|
|
fajnie to wiedziec. jeszcze male pytanko. kiedy mozna sie spodziewac nowej wersji??
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukasz8307 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 00:48 Temat postu: odmowa połączenia |
|
|
czy ktos mi odpowie na pytanie czemu podczas próby pobrania jakichkolwiek napisów wyskakuje komunikat "socket error # 10061 Odmowa połączenia" mam wyłączonego firewalla i nie wiem czym to moze byc spowodowane.
pzdr  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ashitaka
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 18:55 Temat postu: |
|
|
Byc moze ze twoj ISP w jakis sposob wpolywa na ruch pakietow w sieci lub blokuje polaczenia FTP... Jezeli jestes pewien ze powylaczales u siebie wszystkie zapory i antywirusy, to najprawdopodobniej wina lezy po stronie ISP.
Google podpowiedzialo mi takze ze moze to byc spowodowane jakims virusem czy trojanem ktory aktywnie laczy sie i blokuje port 21 na ktorym napiprojekt nawiazuje polaczenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
????? Gość
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 20:47 Temat postu: |
|
|
a mi pisze że nie mam pliku "pcre.dll" choc jak wejde tam gdzie jest zainstalowany program to pisze że jest instaowałem to już kilka razy i zawsze to samo nawet zastapiłem go innym pilkiem sciągnietym i nic:/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|