Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
raja
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 08:44 Temat postu: Dwie pary napisów :/ |
|
|
Mam problem a mianowicie gdy napiprojekt ściągnie mi napisy i odtworzę film wyświetla mi dwie pary. Muszę dać napisy gdzieś indziej żeby było dobrze idzie to jakoś zmienić ?? np. zmienić zeby napisy mogły pobierać się gdzieś indziej a nie do folderu z filmem ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 08:44 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
darrjus
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 12:16 Temat postu: |
|
|
być może po prostu w ustawieniach odtwarzacza masz coś namieszane . spróbuj odtworzyć ręcznie napisy |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 13:09 Temat postu: |
|
|
Wraz z kodekami zainstalowany masz program (nie pamiętam już nazwy) do odtwarzania napisów. Dlatego się dublują. Najprostsza metoda - na pasku zadań obok zegara w momencie gdy odpalisz film pojawi się odpowiednia ikona (w nazwie powinna mieć coś z subtitle) kliknij na nią i ustaw opcje HIDE SUBTITLE(S) i po kłopocie. Możesz też zmienić nazwę napisów dodając na końcu jakikolwiek znak, jeśli nazwa będzie inna napisy nie wczytają się. Jednak najlepsza metoda to usunięcie całkowite tego programu.
Następnym razem gdy będziesz instalował kodeki pamiętaj żeby odhaczyć ten program i w ogóle go nie instalowac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|