Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arczik18
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 15:57 Temat postu: brak napisów w subedit |
|
|
witam do pewnego czasu wszystko grało. napiprojekt pobierał napisy do filmów i były one widoczne w subeditcie. teraz gdy pobieram napisy nie sa one wyświetlane nie wiecie może o co chodzi?? dodam iz w allplayerze także te napisy nie są wyświetlane. dopiero jak pobiorę z www napisy są widoczne w playerach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 15:57 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 01:25 Temat postu: |
|
|
Spróbuj napisy umieścic w subedit playerze przez "upuszczenie". Ewntualnie sprawdź jaka jest zawarośc pliku txt, bo może Ci pobiera puste napisy, choc nie wiem do końca czy jest to możliwe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arczik18
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 16:27 Temat postu: |
|
|
ozzy69 napisał: | Spróbuj napisy umieścic w subedit playerze przez "upuszczenie". Ewntualnie sprawdź jaka jest zawarośc pliku txt, bo może Ci pobiera puste napisy, choc nie wiem do końca czy jest to możliwe. |
upuszczenie pobranych napisów w subeditcie nic nie daje dalej brak napisów. zawartość pliku txt jest w pełni prawidłowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
ookris
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 19:00 Temat postu: |
|
|
a nie instalowałeś czasami jakichś kodeków lob nie zmieniałeś nic w ich konfiguracji? Bo dziwne że w pliku txt są napisy a w player'rze ich nie ma... może warto sprawdzić ich ustawienia |
|
Powrót do góry |
|
 |
arczik18
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 21:20 Temat postu: |
|
|
ookris napisał: | a nie instalowałeś czasami jakichś kodeków lob nie zmieniałeś nic w ich konfiguracji? Bo dziwne że w pliku txt są napisy a w player'rze ich nie ma... może warto sprawdzić ich ustawienia |
nie zmieniałem na pewno nic.
zauważyłem ze napisy pobrane poprzez bestplayera są wyświetlane zarówno w subeditcie jak i w innych playerach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|