Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nedvedpl
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 00:06 Temat postu: Kandydatura |
|
|
W sumie też bym chętnie spróbował być moderatorem napisów. Sam tworzę napisy do wybranych seriali czy filmów, co do tej pory traktowałem jako hobby (wiadomo, w ten sposób także czlowiek się uczy ). Nim jednak odpowiedzielibyście pozytywnie na kandydaturę chciałbym wiedzieć, czy jest jakikolwiek podział w strefie moderatorów. Chodzi mi o to czy jest podział powiedzmy na takich co trzymają pieczę nad konkretnym działem gatunkowym filmów czy seriali. Jeśli tak to dodatkowo byłoby świetnie gdybym dostał przydział do anime
Kamil N. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 00:06 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bilo Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 21:43 Temat postu: |
|
|
Witaj!
W odpowiedzi na Twoje pytanie, nie mamy podziału na moderatorów poszczególnych gatunków filmowych. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
|
brandonfalk
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 06, 2024 09:39 Temat postu: |
|
|
Szukałem podobnej pracy w Niemczech, ponieważ było to naprawdę trudne, niewiele osób chce widzieć specjalistów od podkładania głosu z innych krajów. Ale jest opcja, aby to rozwiązać. Natknąłem się na stronę, na której są oferty pracy w Niemczech https://vavsynergy.com/ru/job-location/germaniya/ i nie musisz się martwić, że nie znajdziesz pracy, jest ich wiele i udało mi się nawet znaleźć pracę w tej dziedzinie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|