Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
erzlot
Podziękował: 2 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 11:45 Temat postu: kolejka oczekujących na pobranie |
|
|
Mam najnowszą wersję Napi i niestety wczoraj skasowało mi kolejkę oczekujących na pobranie (kilkanaście pozycji). Nie kojarzę przyczyny- moje działania były rutynowe. Przez ok. 1 miesiąc było ok. Używam WIN8. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz Członek zespołu
Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 11:45 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 17:58 Temat postu: |
|
|
Prawdopodobnie zainstalowałeś jakis odtwarzacz i wysypała się lista przypisań w kolejce. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lesli Członek Zespołu NapiProjekt
Podziękował: 8 Łącznie otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
|
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 16:03 Temat postu: |
|
|
hilda90 napisał: | Miałam podobny problem no ale stało się i już.. |
filmy do kolejki dodawane są automatycznie jeśli zaznaczysz tę opcję "dodaj do kolejki jak nie znajdzie napisów" , ale jest jedna zasada filmy muszą istnieć fizycznie z taką ścieżką dostępu jak w czasie dodawania i plik musi też nosić taką nazwę jak w momencie dodawania. wystarczy, że zmienisz samemu lub system zmieni literę dysku (a tak się dzieje jak masz kilka dysków i nieprzypisane do nich litery na stałe) i nie wyświetli ci kolejki.
No ale nawet wtedy to nie jest problem, bo masz w menu kontekstowym opcję znajdź napisy do wszystkich filmów w katalogu i możesz w kilka chwil odbudować swoją kolejkę, więc nie płakać tylko poznać z czego się korzysta.
pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
optima
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2015 20:53 Temat postu: |
|
|
Ta kolejka jest do tego jak nie ma napisów w bazie i jak się pojawią to automatycznie pobierze? |
|
Powrót do góry |
|
|
geometrydash
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2023 10:42 Temat postu: |
|
|
I am blown away by the way in which you have compiled all of this knowledge for our benefit read quran geometry dash of red color/a> Read on the internet. |
|
Powrót do góry |
|
|
|