Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Brak polskich znaków w opcjach

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mojses



Dołączył: 27 Cze 2012
Posty: 3

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 01, 2013 23:27    Temat postu: Brak polskich znaków w opcjach Odpowiedz z cytatem

witam,
Na wstępie chciałbym napisać ,że czytałem chyba wszystkie tematy związane z tym problemem, więc np. język dla programów nie obsługujących unicode oczywiście mam polski. Jednak problem nie dotyczy tylko opcji napiprojekt, przy instalowaniu niektórych programów takze zdarza się ujrzeć "krzaczka". Większość znaków polskich pojawia się.
To mi wogóle nie przeszkadza, ale juz pobierane napisy z "krzaczkami" troche działają mi na nerwy. Używam media classic playera. Prosiłbym o jakieś rady,czego moge spróbować a jeszcze nie wyczytałem na tym forum.
Z góry dziękuję za pomoc, poniżej screen z opcji.


Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Lut 01, 2013 23:27    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 01, 2013 23:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ustawiony masz język polski programisty?
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mojses



Dołączył: 27 Cze 2012
Posty: 3

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 01, 2013 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, może dodam, że system operacyjny to Windows 7 Home Premium
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yagis
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 16 Cze 2008
Posty: 499

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 42 podziękowań w 42 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lut 02, 2013 00:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wejdź w Panel Sterowania/Opcje regionalne i językowe, potem na zakładkę "Administracyjne".

Powinieneś mieć takie ustawienia:


Jeśli chodzi o odtwarzacz to polecam vlc, który możesz pobrać z tego adresu
Jest dużo bardziej uniwersalny i nie wymaga instalacji dodatkowych kodeków, które zaśmiecają system
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group