Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Vista + PPM + pobieranie napisow
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bilo
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 22 Lip 2008
Posty: 3244

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 25 podziękowań w 23 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak jak było to zapowiadane.
Wyszła już nowa wersja Napiprojekt, która działa zarówno pod Vistą jak i Windows 7 do pobrania pod tym linkiem.
http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?p=17788#17788
_________________
Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP




Crux Sacra Sit Mihi Lux
_____________________________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Yahoo Messenger MSN Messenger
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 19:44    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 20:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze troche sprostuje - nie ma nowej wersji, dalej jest 1.0.6.2, poprawiono tylko dzialanie instalatora, dzieki czemu we wszystkich wersjach windows (lacznie z win7) dziala menu dostepne pod PPM
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem krotko
nakladka exe na wersje 1.0.6.2

czyli Panie Marku jak nazwiemy te wersje ?? 1.0.6.7 ??
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jackdream



Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 00:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Windows7 i skojarzenie z Best playerem w rezultacie nie ma wyszukiwania pod PPM
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rad3kb81



Dołączył: 29 Cze 2009
Posty: 37

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Win7 i jako domyślny odtwarzacz KM Player (z nim skojarzone pliki (moim zdaniem najlepszy)). BEST Player także, ale jako pomocniczy i wszystko jest git.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bilo
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 22 Lip 2008
Posty: 3244

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 25 podziękowań w 23 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Sty 05, 2011 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Troszkę odświeżam temat, bo od ostatniego postu upłynęło trochę czasu, jak widać problem już nie występuje.
Chyba że się mylę?
_________________
Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP




Crux Sacra Sit Mihi Lux
_____________________________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Yahoo Messenger MSN Messenger
Mati86
VIP



Dołączył: 19 Sie 2006
Posty: 29

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Kraków Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem nadal występuje. Windows 7 64 bit. Zaraz po instalacji napiprojekt ta opcja działa... ale po np. dniu/dwóch już znika z menu i aby pobrać napisy muszę włączać program w menu start i dopiero wtedy pobierać napisy poprzez ikonkę w trayu... testowane wielokrotnie - oglądam naprawdę sporo. Fajnie jakbyście to w końcu naprawili. Poza tym program jest świetny Smile Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Sty 28, 2012 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaką wersje napiprojektu masz zainstalowaną ?
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mati86
VIP



Dołączył: 19 Sie 2006
Posty: 29

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Kraków Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 29, 2012 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wersja: 2.0.0 (build 2152) tak samo ma kolega. Zresztą problemu nie było przed wersją 2. Na "starym" NP wszystko działało jak należy... Jeśli przeinstaluje NP to funkcja ta będzie działać prawidłowo jakiś czas potem przestanie - testowałem wielokrotnie, a że problem nie występuje tylko u mnie nie jest to wina mojego komputera/sterowników/oprogramowania. Z góry dziękuję za pomoc (naprawę w kolejnej wersji).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jammaey



Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Łódź Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Sty 18, 2013 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wersja 2.1.0 (Build 2287) Podpinam się do tematu.Problem wciąż aktualny. Ma ktoś jakieś pomysły? Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 20, 2013 09:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Temat wałkowany wielokrotnie. Menu "znajdź i dopasuj" zapisane jest w rejestrach, jeśli po instalacji zainstaluje się jakiś program video (np. odtwarzacz) to rejestry ulegają zmianie i menu znika. Aby przywrócić menu należy przeinstalować NapiProjekt (powinien wyskakiwać stosowny alert). Program sam z siebie nie potrafi odbudować menu, ponieważ nie posiada uprawnień administratora, instalator takie uprawnienia posiada.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group