Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

błędne kodowanie w popupach na stronie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
qbikowski



Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 5

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 10:39    Temat postu: błędne kodowanie w popupach na stronie Odpowiedz z cytatem

po dodaniu powiadomienia o poszukiwanych napisach pojawia się popup z informacją o dodaniu/usunięciu i pojawia się błędne kodowanie polskich znaków
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 10:39    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W jakiej przeglądarce występuje problem? Czy możesz podesłać screena?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
qbikowski



Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 5

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdzałem na Operze i Chrome

wygląda na to, że jest to problem w plikach JS

zrzuty poniżej



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poprawione. Celem osiągnięcia zamierzonych efektów, możliwe, że wymagane będzie wyczyszczenie cache przeglądarki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
qbikowski



Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 5

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok dziekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group