Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tonyhouk
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 16:05 Temat postu: Szukam filmu! |
|
|
Witam!
Szukam filmu, który kiedyś widziałem. Pokazywał go kanał Filmbox. Był to film o człowieku ,który pracował w jakiejś firmie i odkrył ,że procesory produkowane chyba przez tą firmę mają coś co wykrada numery kont bankowych bodajże.(W każdym razie coś w tym procesorze było i w jednej scenie bohater to odkrył) Pomagał mu(w końcówce filmu jakoś) i pracował z nim mężczyzna ,który twierdził ,że u niego granica między światem realnym a komputerowym jest bardzo cięka.
Produkcja raczej USA.
To wszystko co pamiętam! Szukam tego filmu już bardzo długo! Korzystałem z filmweb itd.!
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 16:05 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dessideria

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 22:06 Temat postu: |
|
|
Ha! A ja poszukuję starego filmu, którego akcja odgrywa się na wyspie rybackiej. Na wyspie tej jest zakład pogrzebowy - rodzinny interes prowadzony przez młodą dziewczynę. Na wyspę przybywa młody facet - nie pamiętam czy detektyw czy dziennikarz - bo na wyspie dzieja sie rozne rzeczy. A to dlatego, ze w podziemnych jaskiniach wyspy zyje rodzina, ktora w wyniku wielopokoleniowych kazirodczych stosunkow plciowych cierpi na duuże mutacje genetyczne, nie chcąc i nawet nie mogąc wychodzic na wierzch zwlaszcza za dnia i poluja na zwierzeta i ludzi - bo cos trzeba jesc prawda??? Oglądalam ten film jako 10-latka moze..moze 12-latka..dawno dawno temu. Mam 26 lat. Tak wiec jest to stary film i o ile dobrze pamietam polski tytuł brzmiał "Wyspa przeklętych" ale nie mam juz wiecej pomyslo jak znalezc go w sieci bo pod tym tytulem wyswietlaja mi sie Haiti i Molokai..moze ktos cos kojarzy?? Moze ktos pamieta ten film?? Pomocy !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kovvvalski
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2012 18:22 Temat postu: |
|
|
Witam, Też poszukuję filmu - film leciał kiedyś na kanale pierwszym TVP - było o dziewczynie, która znalazła miłość w nietypowym miejscu w barze a ten bar był pod ziemią w jakimś tunelu. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzenan24
Ostrzeżenia: 1/5
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 10:57 Temat postu: |
|
|
Witam na Netfixie można wiele filmów znaleźć i nawet starszych |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2018 10:22 Temat postu: |
|
|
marzenan24 mądrze rzeczesz, szkoda że bez sensu. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|