Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nowa wersja - 1.0.6.9 BETA juz dostepna do pobrania
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamilg64



Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 8

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:


Jeszcze jeden ciekawy objaw - z tych kilkudziesięciu kopii około 10 nie wyłączyło się samych. Reszta bez problemu się powyłączała.


Mam takie samo ustawienie, napi nie zamyka się automatycznie po pobraniu napisów (Windows 7)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 23:29    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy na pewno masz ustawiona ilosc sekund wieksza od zera?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamilg64



Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 8

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 23:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

admin napisał:
czy na pewno masz ustawiona ilosc sekund wieksza od zera?


Miałem tak ustawione.

Aczkolwiek problemu już nie ma, usunąłem plik ustawień i wszystko gra Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nadal w przypadku niemożności połączenia z serwerem podczas dodawania poprawek wyskakuje informacja o błędnym loginie lub haśle, zamiast o braku połączenia z serwerem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bilo
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 22 Lip 2008
Posty: 3244

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 25 podziękowań w 23 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze dzisiaj powiadomię o tym administratora.
_________________
Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP




Crux Sacra Sit Mihi Lux
_____________________________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Yahoo Messenger MSN Messenger
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group