Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
astroni
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 20:16 Temat postu: Highway to heaven - Autostrada do nieba |
|
|
Format: .divx
Czas trawania odcinka: 45 minut
Rozmiar: 400MB
Rozdzielczość: 672x496
Liczba klatek/sek. : 29.97
Napisy po angielsku: nie wiem, czy są dostępne
Link do Filmweb http://www.filmweb.pl/f93545/Autostrada+do+nieba,1984
Sam serial łatwo znaleźć na Chomiku, pewnie również na Rapidzie.
Serial składa się z trzech serii, najlepiej by było, gdyby ktoś dał radę przetłumaczyć wszystko, jednak pięć pierwszych będzie równie mile widziane.
Dzięki z góry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 20:16 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
achtung303c
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 16:39 Temat postu: |
|
|
Widze że temat długo nieruszony ale ja rózwnie dołaczam się do prośby o napisy do tego serialu,bardzo mi na tym zależy i jeżeli ktoś ma czas i możliwości to prosze o przetłumaczenie chociaż 1 sezonu.
Z góry dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
astroni
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 12:41 Temat postu: |
|
|
achtung303c napisał: | Widze że temat długo nieruszony ale ja rózwnie dołaczam się do prośby o napisy do tego serialu,bardzo mi na tym zależy i jeżeli ktoś ma czas i możliwości to prosze o przetłumaczenie chociaż 1 sezonu.
Z góry dziękuje. |
Coś się jednak dzieje, są dwa odcinki:
http://napisy24.pl/search.php?str=highway+to+heaven[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
maro138
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 15:06 Temat postu: |
|
|
Jest już trzeci odcinek dostępny tylko na napiprojekt. Serial tłumaczony prze ze mnie. Niedługo będzie czwarty odcinek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
astroni
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2011 07:53 Temat postu: |
|
|
maro138 napisał: | Jest już trzeci odcinek dostępny tylko na napiprojekt. Serial tłumaczony prze ze mnie. Niedługo będzie czwarty odcinek. |
Nie wiem, co powiedzieć poza wielkim DZIĘKUJĘ!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
touchel
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 11:53 Temat postu: Czy się uda ? |
|
|
Witam
Bardzo mi się podoba Wasza działalność. Stworzyliście super program do pobierania napisów. Wiele osób zamieszczających napisy to osoby "z powołania", które pracują ciężko nad tłumaczeniami. Podziwiam Was wszystkich za takie zaangażowanie.
Przykro mi się, że nie znam angielskiego, bo również przyłączyłby się do wspaniałej pracy.
Trafiłem tu do Was, bo bardzo zależy mi na przetłumaczeniu wspaniałego filmu, jakim jest Autostrada do Nieba. Jest to bardzo mądry i wartościowy serial, który niestety nie został wydany w Polsce, znalazłem jedynie wersje angielską. Pobrałem z Waszej strony napisy do trzech częsci, ale bardzo chciałbym prosić o następne. Zauważyłem, że temat zaczął się w 2009 i nagle się skończył. Czyżby brak zainteresowania tym serialem? Proszę o jakąś odpowiedź w tej sprawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|