Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nie wiem czy blad

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
LongLife



Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 22:54    Temat postu: Nie wiem czy blad Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy to tylko u mnie ale jak prubuje przy opcji "Dodaj poprawione, lepsze napisy" dodac film w formacie mp4 (np: x-men.tls.x264.encoders-tnp.mp4) nie widzi mi filmu, czyli nie moge dodac zsynchronizowanych naisow
P.S.
sory jak sie myle
sorry zapomialem dodac ze mam najnowsza wersje programu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pon Wrz 25, 2006 22:54    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 05:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,
dzieki za info, w nastepnej wersji zostanie juz to poprawione.


pozdrawiam


Marek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
deton24



Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po nowej wersji (obecna na 2009-08-26 - 1.0.6.2) nadal ten sam problem, również u mnie. Pobrało mi złe napisy do The Bourne Trilogy (w moim przypadku Supremacy) BRRip H264 5.1 ch-SecretMyth (Kingdom-Release) i sam dopasowałem i chciałem wysłać ale jak poprzednik nie mogłem tego zrobić. Proszę, postarajcie się coś z tym zrobić, albo chociaż dodajcie w opcjach rozszerzeń dodawanych filmów nie tylko "Filmy" ale również "Wszystkie pliki" i to by w prosty sposób naprawiło problem.
Link do moich napisów http://rapidshare.com/files/271799257/The_Bourne_Supremacy.txt.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a więc tak
najnowsza wersja programu to 1.0.6.5 a nie jak podajesz 1.0.6.2
po drugie blad juz dawno rozwiazany.
wystarczy przed dodaniem poprawki zmienic rozszerzenie pliku np. na avi.
parametry filmu sie nie zmieniaja ale NP widzi wtedy plik.
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deton24



Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak, za wersje sorry, aktualizowałem i nie było. Ale zmiana rozszerzenia nie likwiduje problemu, bo ten nadal istnieje dla nie bardzo wtajemniczonych jak ja, wpadłem na to ale przypuszczałem że to może narobić trochę syfu na serwie przez podejrzewaną niekompatybilność lub właśnie parametry. W każdym razie dzięki, ale lepiej zróbcie coś jednak żeby to się z MP4 wyświetlało.
Pozdrowienia, dzięki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2009 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jeśli tak, za wersje sorry, aktualizowałem i nie było


Nie szkodzi. Nic sie nie stalo. A przez aktualizacje zgadza się - narazie nie znajdziesz. Bedzie dostepna dopiero po wprowadzeniu nowej strony www nad ktora pracujemy. A do tego czasu tylko za posrednictwem prosb do mnie na PW (wraz z podaniem maila).

Cytat:
Ale zmiana rozszerzenia nie likwiduje problemu, bo ten nadal istnieje dla nie bardzo wtajemniczonych jak ja


Zgadza się. Może nie jest to wyleczenie a tylko zapobieganie....
Na szczęscie mało osób piszę w związku z tym problemem i mało filmów jest robionych w formacie mp4 - glownie przez wglad na to ze odtwarzacze stacjonarne formatu mp4 po prostu nie widzą.

Cytat:
przypuszczałem że to może narobić trochę syfu na serwie przez podejrzewaną niekompatybilność lub właśnie parametry


nic takiego się nie dzieje Very Happy

Cytat:
W każdym razie dzięki, ale lepiej zróbcie coś jednak żeby to się z MP4 wyświetlało


Możliwe że zostanie to poprawione przy nowszej wersji np. pod win 7

Cytat:
Pozdrowienia, dzięki


Dzięki. Wzajemnie
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deton24



Dołączył: 31 Lip 2009
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2009 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakby co to przetestowałem już NapiProjekt na wersji 7600 RTM i na 7201, działa bez zarzutów. Windows nic nie komplikuje.
Gdyby coś mogę zostać Waszym beta testerem Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Wrz 05, 2009 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

deton24 napisał:
Jakby co to przetestowałem już NapiProjekt na wersji 7600 RTM i na 7201, działa bez zarzutów. Windows nic nie komplikuje.
Gdyby coś mogę zostać Waszym beta testerem Very Happy


no to super - cieszy mnie ta wiadomość.
podeslij mi namiary na siebie na PW a ja pogadam z adminem i damy Ci znać.

pzdr
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
glymbol
VIP



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 15

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 09:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

deton24 napisał:
Ale zmiana rozszerzenia nie likwiduje problemu

Można jeszcze dodać poprawkę wpisując w linię "Nazwa pliku" scieżkę do pliku z filmem np: C:\Filmy\Fast & Furious\Fast & Furious.mp4. Żeby było łatwiej można ją skopiować z okienka eksploratora.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group