Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj  

Nie mam opcji "Znajdz i dopasuj napisy" :?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
monique84



Doł±czył: 30 Mar 2010
Posty: 1

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Tue Mar 30, 2010 13:09    Temat postu: Nie mam opcji "Znajdz i dopasuj napisy" :? Odpowiedz z cytatem

Nie mam opcji "Znajdz i dopasuj napisy" DLACZEGO i co mozna zrobic abyje przywrocic? Rolling Eyes Confused
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Tue Mar 30, 2010 13:09    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
bilo
Członek Zespołu NapiProjekt



Doł±czył: 22 Jul 2008
Posty: 3235

Thanks: 11
Thanked 25 Times in 23 Posts

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Tue Mar 30, 2010 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj reinstalacji programu NP.
_________________
Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP




Crux Sacra Sit Mihi Lux
_____________________________________
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Yahoo Messenger MSN Messenger
tr3sor



Doł±czył: 17 Jan 2009
Posty: 2

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Fri May 21, 2010 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy okazji brakuję tylko tej opcji w menu kontekstowym? Czy wszystkich opcji napi? Jak pokaz opis filmu etc?

Na win vista i win7 czesty błąd. Jak napisał bilo reinstalacja pomaga.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
ostap89



Doł±czył: 03 Jul 2010
Posty: 1

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sat Jul 03, 2010 00:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam ten sam problem,
brak opcji w menu kontekstowym
opcje są ale na koncie administrator,

na codzien użwam konta z ograniczonymi prawami, jak program wymaga uprawnien administratora to mu je podaję, tak samo było z Napi Projekt, program się zainstalował jest widoczny na wszystkich kontach ale opcje w menu kontekstowym dodały się tylko na koncie admina, jak je dodac do pozostałych kont?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group