Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

NAPI-PROJEKT i SubEdit-Player pod Windows 7 (all)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uriel75



Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 762

Podziękował: 4
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 21:28    Temat postu: NAPI-PROJEKT i SubEdit-Player pod Windows 7 (all) Odpowiedz z cytatem

Tak jak w temacie - jeśli ktoś ma problem z uruchomieniem, używaniem i wszystkim co się dotyczy powyższych programów to proszę pisać na forum. Uruchamiam ten temat gdyż coraz więcej user'ów ma problem i z najnowszą Windą, i z SubEdit'em. Wyczerpująco pomogę jak zawsze Smile Evil or Very Mad Twisted Evil

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 21:28    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
uriel75



Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 762

Podziękował: 4
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Paź 23, 2009 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A więc to prawda...

W końcu Microsoft znalazł to, o co chodzi

wIELCE
iNTERESUJĄCA
nAKŁADKA
dOSKONALE
oPÓŹNIAJĄCA
wSZELKIE
sPRAWY

Każdemu działa SubEdit, WMP nie robi żadnych problemów.
Bill Gates, congratulations for You...

Forever Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
spirit1972



Dołączył: 22 Lis 2009
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lis 22, 2009 12:31    Temat postu: problem z subedit kodeki Odpowiedz z cytatem

Witam ja mam problem !
mianowicie zacznimy od tego ze subedit musi byc Wink
wiec tak system windows 7
wylaczylem media player zainstalowalem latke zeby chodzil ale probem jet taki ze subedit kozystal z wmp i prze niego bral kodeki (chyba) teraz niechce odtwarzc przec kodeki np ffdshow k-litle itp tylko audio przez kodeki video nie chce obraz ma strazne piksele czy da sie jakos zrobic zeby widzial kodeki przy wylaczonym wmp ??
dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
patme76



Dołączył: 25 Lis 2009
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Lis 25, 2009 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Windows 7 64bit.

Zainstalowalem najnowsze Napi, sam program dziala, ale nie dodal mi sie do menu kontekstowego. Wie ktos jak to zrobic? Zawsze sobie myszka zaznaczalem wybrane pozycje Video i z menu windowsa wybieralem pobierz napisy przez napi, teraz tego nie mam.

Subedit nie dziala na tym systemie, patch z ich strony jest tylko do Visty. Wie ktos jak go uruchomic?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1863

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Lis 25, 2009 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zainstaluj jeszcze raz NapiProjekt - pozycje w menu powinny sie pojawic.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
seto



Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 02:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem to gdzie ta nakładka żeby subedit i napi projekt działał?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
spirit1972



Dołączył: 22 Lis 2009
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o napi z wenu windowsa to musi byc nastawiony odtwarzacz bestplayer lub inny ktory jest powiaczany z napi subedit nie jest
wiec temu ci nie pokazuje w menu wina porostu zaznacz zeby ikonka byla z bestplayera na pliku avi a otwieralo innym jak nie lubisz ogladac w bestplayerze
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siara_86



Dołączył: 20 Lut 2010
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zainstalowałem właśnie win 7 64 bity, mam jednak problem bo subedit odtwarza tylko dźwięk wizji za to brak... Evil or Very Mad mam następujące codeki: xp codeck pack oraz k-lite codec pack . Wie ktoś może co zrobić aby załatwić ten problem? z góry dzięki. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3285

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 12:10    Temat postu: Re: problem z subedit kodeki Odpowiedz z cytatem

spirit1972 napisał:
problem jest taki ze subedit korzysta z wmp i przez niego brał kodeki (chyba) teraz nie chce odtwarzać przez kodeki ffdshow k-litle itp


siara 86 zapoznaj się z tą odpowiedzią,problem jest do rozwiązania w ten sposób że musisz odinstalować WMP11 i zainstalować WMP10 i łatkę do visty
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z ciekawosci - po co ludzie instaluja te visty i siódemki?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3285

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo dostają je gratis do kompa ?! A zresztą czemu nie...? A czemu ty siedzisz na 95 ? Very Happy
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reka do gory, kto dostał gratis viste do kompa.
Przeciez za system sie placi.
Ja siedze na XP, poniewaz jest stabilny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3285

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem


a z tym twom systemem to oczywiście żart ,ale weź pod uwagę taką rzecz że jeśli nie weźmiesz systemu z kompem to kasy ci nie oddadzą ,a jak chcesz być legalny to i tak nawet na XP musisz wydać niemałe pieniądze .
Więc co za różnica ...
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

znaczy jak kupujesz kompa to nie mozesz powiedziec, ze za te 300zł wliczone w cene (nie oszukujjmy sie) chcesz XP a nie viste?

A roznica - no wlasnie stabilnosc!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3285

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie miałem takiej możliwości ,a pytałem o to (uprzedzę twoje pytanie) ten model wtedy nie miał wszystkich sterowników do XP ,druga kwestia jest taka że demonizujesz vistę ,ja nigdy z nią nie miałem problemów ,takowe mogą się pojawić jak instalujesz ją na starym sprzęcie ponieważ ma większe wymagania ale to już inna historia .
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group