Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
henryczekr
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 11:06 Temat postu: Nie mogę dodać napisów |
|
|
Cześć.Wpadł mi w ręce ostatnio plik z dużą ilością napisów ok. 1800. Chciałby je dodać( sukcesywnie bo to jest 64Mb) ale program nie pozwala, nawet gdy chciałem dodać ok 10 w jednej sesji. Zaznaczam ,że są to tylko napisy, nie mam filmów. Jak to zrobić, aby przesłać napisy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 11:06 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 21:42 Temat postu: |
|
|
Niestety nie ma takiej możliwości. Aby dodac napisy musisz posiadac film. Samych gołych napisów nie dodasz.
Napisy zwyczajnie nie byłyby przypisane do żadnego filmu i nikt nigdy by ich nie pobrał. |
|
Powrót do góry |
|
 |
henryczekr
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
Witam
szkoda , bo wiem ,że jest tam wiele napisów , których nie ma w napiprojekcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka Gość
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 18:30 Temat postu: |
|
|
Ale wiesz jak możesz pomóc Możesz zrobić to samo co Chamelleon. On utworzył nowy temat z napisami pt,"800 Filmów Z Napisami." w "Poszukuję napisów" i każdy z forumowiczów się pyta czy nie ma napisów do filmu.Jeśli ma to udostępnia i forumowicz później je dodaje. Oczywiście tylko daje ci pomysł, nie to że musisz tak zrobić, bo rozumiem że możesz nie mieć czasu, ale to tylko pomysł ;P  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 11:59 Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem tu nowy i nie wiem czy piszę w dobrym dziale za co z góry przepraszam ale mam nieco podobne pytanie jak autor pierwszego wątku mianowicie, jak chce dodać poprawione napisy to wyskakuje mi komunikat ze wymagane jest konto na NP a przecież już mam konto więc o co tu chodzi?
Zaś jeśli chce dodac nowe napisy to wszystko przebiega normalnie...
Może mi ktoś wyjaśnić co zrobić z tym komunikatem?
Z góry dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
 |
kredka90 VIP
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 15:03 Temat postu: |
|
|
Kinomaniac, wpisałeś swój login i hasło w programie?
Jak nie, to w opcjach musisz wpisać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 16:27 Temat postu: |
|
|
henryczekr chyba że nie stanowi to problemu i prześlesz spis tych napisów
wiem że jest ich masa ale wtedy nie musisz odpisywać tak często na pytania o napisy, bo każdy wtedy widzi co masz a co nie |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 19:37 Temat postu: |
|
|
Dzięki kredka, że też nie pomyślalem o tych opcjach...
tylko dlaczego program tak jakby się "zawiesil" i dosyć długo trzeba czekać az to przyjmie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 21:13 Temat postu: |
|
|
Ostatnio jest często przeciążenie systemu. Po prostu serwer nie wydala, a narazie chłopaki nie mają na nowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 21:31 Temat postu: |
|
|
OK, a już myślalem ze to coś z moim systemem... najwarzniejsze ze poszło i ciekawe kiedy przyznają punkty bo wyczytałem tu na forum że bywają spore opóźnienia z przyjmowaniem...
A tak przy okazji: ile się mniej więcej czeka jeśli już przyjmą te napisy i czy na mailu bedzie powiadomienie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 21:39 Temat postu: |
|
|
Cytat: | OK, a już myślalem ze to coś z moim systemem... najwarzniejsze ze poszło i ciekawe kiedy przyznają punkty bo wyczytałem tu na forum że bywają spore opóźnienia z przyjmowaniem...
A tak przy okazji: ile się mniej więcej czeka jeśli już przyjmą te napisy i czy na mailu bedzie powiadomienie? |
Juz ci tlumacze. Punkty za linki i nowe napisy sa dodawane od razu. Ale nowy dodany napis przechodzi przez moderatora i dopiero po jego akceptacji zostaje dodany do bazy (mimo ze ty juz predzej dostales za niego punkty). Linki wklejane sa od razu bez sprawdzania przez moderatora.
Poprawki tez przechodza przez moderatorow ale punkty dostajesz za poprawki dopiero po akceptacji moderatora. Informacje o akceptacji poprawki lub jej odrzuceniu dostajesz na e-mail.
Informacje na e-mail dotycza tylko i wylacznie poprawek. No chyba ze admin bedzie mial sprawe osobiscie to tez. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 11:27 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | Punkty za linki i nowe napisy są dodawane od razu. |
od razu czyli jeszcze tego samego dnia??
Bo pierwsze punkty dostałem po dwóch dniach i tylko za jedne napisy a dodałem dwa (oba napisy byly dodane rownoczesnie) był też mail z informacją ze zostaly dodane no ale co z tymi drugimi?
Mnie już nie chodzi o te punkty pewnie i tak nigdy nie dorównam najlepszym tylko żeby cała robota nie poszła na marne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 11:34 Temat postu: |
|
|
Od razu czyli zaraz po dodaniu. Wyświetla ci się informacja na ekranie czy dodałeś nowe napisy czy nie. Jeżeli dodałeś wyświetli ci że dodałeś 1 nowe napisy do bazy. Albo 0 jak juz takie w bazie są. Najlepiej przed dodawaniem sprawdź czy nie ma juz napisów czyli po prostu spróbuj pobrać napisy do danego filmu.
Jeszcze raz ci mówię, że maile z potwierdzeniem przychodza tylko gdy wklejasz poprawki. Jeśli punkty dostałeś po dwóch dniach widocznie coś sie działo na serwerze i system nie naliczał albo coś podobnego. Mi kiedys poprawki sprawdzili po ponad 2 tygodniach.
A jeśli punkty dostałeś tylko za 1 napisy widocznie moderator z jakichś przyczyn je odrzucił. Informacja o powodzie odrzucenia nowych napisów nie jest nadsyłana. Widocznie miały jakieś błędy albo były niekompletne, a może do zupełnie innego filmu. Tego nie wiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 13:10 Temat postu: |
|
|
Niestety wkradł się maly błąd ale dopiero teraz to zauwarzylem i przepraszam za wprowadzanie w błąd.
Otóż punkty dostalem za poprawiaone napisy (5 pumktów) zaś te nowe nie zostały chyba wogóle przyjęte (mam 0 dodanych napisów) jak piszesz że mogą być czasem odrzucone. nie pamiętam natomiast jak pisało gdy je dodawałem ale bylo chyba coś takiego przy jednym z napidsów "dodałes 1 całkiem nowych napisów" a potem "dodaleś 0 (a może 1 ) całkiem nowych napisów".. teraz będe dokładniej zwracal na to uwage
ale nie pamietam już czy tak było dokładnie..
smnowoczesna napisał: | Najlepiej przed dodawaniem sprawdź czy nie ma juz napisów czyli po prostu spróbuj pobrać napisy do danego filmu. |
otóż tak właśnie zawsze robię by się upewnic czy są już w bazie i właśnie program nie znalazł wtedy żadnych napisów..
nie mogę sie natomiast zgodzić z twierdzeniem:
smnowoczesna napisał: | Widocznie miały jakieś błędy albo były niekompletne, a może do zupełnie innego filmu. |
I jeszcze jedno choć nie wiem czy to ma znaczenie: napisy były robione do wersji polskiej z lektorem wiec może to przez to ? Można dodawac takie napisy?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 13:27 Temat postu: |
|
|
Ty nie musisz sie zgadzać z moim przypuszczeniem. To tylko przypuszczenia co do odrzucenia napisów. Prawdziwe przyczyny zna admin i moderatorzy i to do nich powinieneś kierować pytanie co do powodu odrzucenia.
Po drugie czemu miałbyś nie móc dodawać napisów do wersji filmu z polskim lektorem. Mam nadzieje, że wiesz, że wśród nas są także ludzie głuchoniemi i im tych napisów potrzeba do każdego filmu.
Po trzecie 5-ma punktami sa nagradzane nowe napisy a nie poprawki.
Za każdą zaakceptowana poprawkę dostajesz 10 pkt.
Więc chyba jednak poprawek nie dodawałeś skoro dostałeś 5 pkt a na dodatek wyświetliła ci się informacja że dodałeś tyle, a tyle nowych napisów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|