Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Błędy
Moderatorzy: yagis, bilo, criskrakow, peciaq

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni Post 
Brak nowych postów Ogłoszenie: Problem z logowaniem
9 criskrakow 9298 Czw Sty 19, 2017 13:28
montownia13 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Błąd: Socket Error (11001 / 11004)
4 mati_and1 28010 Sob Mar 05, 2016 09:14
waleeedijaz Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Vista + PPM + pobieranie napisow
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]
40 norbertpl 47061 Nie Sty 20, 2013 09:48
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Błąd: Połączenie zamknięte poprawnie(?)
4 yaslaw 12804 Sob Paź 24, 2009 12:16
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy w bazie do złego filmu
5 john56 1854 Pon Sie 14, 2017 22:41
lesli Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Wysłane do bazy napisy nie pojawiły się w niej.
4 wilk21091984 1467 Pon Lip 17, 2017 13:45
zanihap Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Pytajniki zamiast polskich znaków.
4 ejsus 183 Sro Lip 12, 2017 16:19
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Brak angielskich napisów na stronie
5 spello 442 Czw Maj 18, 2017 14:52
mak78 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie pobiera/wyszukuje napisów do niektórych filmów
6 morgrabia 1101 Nie Maj 07, 2017 01:45
ddevil Zobacz ostatni post
Brak nowych postów blad podczas wysylania "lepszych/poprawionych napisow&q
0 luzak34 424 Czw Mar 23, 2017 20:34
luzak34 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nierozpoznany język. Brak możliwości wysyłania napisów
2 trejder 569 Pon Mar 06, 2017 06:41
trejder Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Adwer
2 kalinkus28 2382 Czw Sty 19, 2017 13:29
montownia13 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Brak polskich znakow...
10 rudy691 33254 Pią Lis 18, 2016 17:38
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Dalej nie działa powiadamianie!!
2 twojpan 724 Sob Wrz 24, 2016 20:00
twojpan Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie mogę dodać linków do filmu
0 zydnar 848 Czw Wrz 08, 2016 19:25
zydnar Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie moge Pobierać ze Strony
5 lukiziom4 1580 Sob Lip 09, 2016 21:48
lukiziom4 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Wyślij napisy nieaktywne
2 gadziu 1533 Czw Maj 19, 2016 18:29
gadziu Zobacz ostatni post
Brak nowych postów źle dopasowane napisy
1 halfmute 1090 Pią Kwi 22, 2016 16:25
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie mogę dodać napisów
1 marvel90 1167 Pon Kwi 04, 2016 12:56
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów trojan
9 xxxx 6273 Wto Mar 22, 2016 21:37
fazyk Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie moge wlaczyc instalatora
0 r0bson2016 1604 Pon Mar 07, 2016 20:58
r0bson2016 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem techniczny z napisami
3 sharimsejn 1435 Pią Mar 04, 2016 16:30
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Błąd połączenia z serwerem
1 szkutowy 1564 Sob Sty 16, 2016 14:47
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Czarne okładki
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
17 lipa08 6479 Sob Sty 16, 2016 12:56
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Windows 10 -brak polskich znaków
5 hapilyeverafter 15269 Sro Sty 06, 2016 13:07
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z polskimi znakami
5 karoproficl 2220 Wto Gru 22, 2015 07:46
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy znikneły
1 kotcia 1320 Sob Gru 19, 2015 23:03
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie działa auto-wyłączanie w Windows 10
2 bartnikj 1676 Sro Gru 16, 2015 16:20
bartnikj Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Reklama w napisach Z TIGEREM MENTAL
3 avalanch 1774 Sro Gru 09, 2015 21:43
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Gotowe do wysłania na serwer - nie moge wyslac
6 arthevariel 3124 Sro Gru 09, 2015 21:41
lipa08 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie ma polskich znakow (prawdopodobnie walkowane setny raz).
7 dupaszatana 8078 Pią Lis 13, 2015 09:13
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Brak polskich znaków w pobranych napisach?
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
24 oldsnejk 69171 Pon Sie 31, 2015 12:50
rootsrat Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Kopciuszek 2015
5 barto42 2598 Sro Sie 12, 2015 07:13
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie działa anulowanie wysłania poprawki napisów
2 poenno33 1970 Nie Sie 02, 2015 17:59
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów [problem rozwiązany] Kodowanie napisów
3 syntheer 2188 Pią Lip 31, 2015 22:54
syntheer Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie można nawiązać połaczenia z serwerem
1 morgrabia77 1895 Czw Lip 23, 2015 13:11
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Suite francaise
2 Dj_Majster 1737 Sro Lip 22, 2015 18:57
Dj_Majster Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy z translatora w bazie
5 john56 3302 Sro Maj 13, 2015 21:41
lesli Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Błędy z autorami. Kopie i przywłaszczanie.
7 rorand 2853 Pon Maj 04, 2015 23:35
rorand Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z polskimi znakami
3 baniak696 2326 Nie Maj 03, 2015 21:13
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów napisy.exe - brak dysku
1 tribar 2060 Czw Kwi 23, 2015 13:08
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Gra o tron S5E4 Eng Sub błędnie ściąga (są do E3, a E4)
0 jedrusiak 2552 Pon Kwi 20, 2015 01:41
jedrusiak Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Program nie włącza się po instalacji
8 bckpck 3802 Nie Mar 22, 2015 14:18
lesli Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Złośliwe napi
6 pozdrawiam 4584 Czw Mar 05, 2015 19:41
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z przesyłaniem Nowych napisów
5 zyhryt 3195 Pią Lut 20, 2015 13:18
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Kochany Chrabąszcz
6 barto42 2608 Czw Lut 19, 2015 13:24
barto42 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Two Mules For Sister Sara 1970
1 barto42 2006 Nie Lut 15, 2015 13:53
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z Napi pod Linuksem - nie uruchamia się już pod Wine
2 illusion 2347 Czw Lut 12, 2015 21:03
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów 2 razy ten sam film w bazie
12 john56 5563 Czw Lut 05, 2015 11:53
o1okti Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Instalacja napiprojekt i alert o wirusie.
1 elcede 2943 Pon Lut 02, 2015 17:41
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów brak polskich znakow/brak napisow w jezyku angielskim
5 5znakow 3847 Pią Sty 30, 2015 15:25
yagis Zobacz ostatni post
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Napisz nowy temat    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 1 z 13
Skocz do:  
Nowe posty Nowe posty    Brak nowych postów Brak nowych postów    Ogłoszenie Ogłoszenie
Nowe posty [ Popularny ] Nowe posty [ Popularny ]    Brak nowych postów [ Popularny ] Brak nowych postów [ Popularny ]    Przyklejony Przyklejony
Nowe posty [ Zablokowany ] Nowe posty [ Zablokowany ]    Brak nowych postów [ Zablokowany ] Brak nowych postów [ Zablokowany ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group