Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Błędy
Moderatorzy: yagis, bilo, criskrakow, peciaq

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni Post 
Brak nowych postów Ogłoszenie: Problem z logowaniem
9 criskrakow 8263 Czw Sty 19, 2017 13:28
montownia13 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Błąd: Socket Error (11001 / 11004)
4 mati_and1 27382 Sob Mar 05, 2016 09:14
waleeedijaz Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Vista + PPM + pobieranie napisow
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]
40 norbertpl 44836 Nie Sty 20, 2013 09:48
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Przyklejony: Błąd: Połączenie zamknięte poprawnie(?)
4 yaslaw 12486 Sob Paź 24, 2009 12:16
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Adwer
2 kalinkus28 1686 Czw Sty 19, 2017 13:29
montownia13 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie pobiera/wyszukuje napisów do niektórych filmów
5 morgrabia 523 Sob Gru 24, 2016 07:51
morgrabia Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy w bazie do złego filmu
3 john56 1541 Pon Lis 28, 2016 02:56
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Brak polskich znakow...
10 rudy691 30195 Pią Lis 18, 2016 17:38
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Dalej nie działa powiadamianie!!
2 twojpan 474 Sob Wrz 24, 2016 20:00
twojpan Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie mogę dodać linków do filmu
0 zydnar 584 Czw Wrz 08, 2016 19:25
zydnar Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie moge Pobierać ze Strony
5 lukiziom4 1258 Sob Lip 09, 2016 21:48
lukiziom4 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Wyślij napisy nieaktywne
2 gadziu 1247 Czw Maj 19, 2016 18:29
gadziu Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Wysłane do bazy napisy nie pojawiły się w niej.
3 wilk21091984 1072 Czw Maj 12, 2016 05:29
wilk21091984 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów źle dopasowane napisy
1 halfmute 833 Pią Kwi 22, 2016 16:25
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie mogę dodać napisów
1 marvel90 919 Pon Kwi 04, 2016 12:56
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów trojan
9 xxxx 5452 Wto Mar 22, 2016 21:37
fazyk Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie moge wlaczyc instalatora
0 r0bson2016 1377 Pon Mar 07, 2016 20:58
r0bson2016 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem techniczny z napisami
3 sharimsejn 1133 Pią Mar 04, 2016 16:30
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Błąd połączenia z serwerem
1 szkutowy 1310 Sob Sty 16, 2016 14:47
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Czarne okładki
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
17 lipa08 5079 Sob Sty 16, 2016 12:56
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Windows 10 -brak polskich znaków
5 hapilyeverafter 11996 Sro Sty 06, 2016 13:07
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z polskimi znakami
5 karoproficl 1736 Wto Gru 22, 2015 07:46
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy znikneły
1 kotcia 1074 Sob Gru 19, 2015 23:03
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie działa auto-wyłączanie w Windows 10
2 bartnikj 1396 Sro Gru 16, 2015 16:20
bartnikj Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Reklama w napisach Z TIGEREM MENTAL
3 avalanch 1420 Sro Gru 09, 2015 21:43
peciaq Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Gotowe do wysłania na serwer - nie moge wyslac
6 arthevariel 2661 Sro Gru 09, 2015 21:41
lipa08 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie ma polskich znakow (prawdopodobnie walkowane setny raz).
7 dupaszatana 6794 Pią Lis 13, 2015 09:13
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Brak polskich znaków w pobranych napisach?
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
24 oldsnejk 64899 Pon Sie 31, 2015 12:50
rootsrat Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Kopciuszek 2015
5 barto42 2230 Sro Sie 12, 2015 07:13
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie działa anulowanie wysłania poprawki napisów
2 poenno33 1697 Nie Sie 02, 2015 17:59
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów [problem rozwiązany] Kodowanie napisów
3 syntheer 1874 Pią Lip 31, 2015 22:54
syntheer Zobacz ostatni post
Brak nowych postów nie można nawiązać połaczenia z serwerem
1 morgrabia77 1666 Czw Lip 23, 2015 13:11
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Suite francaise
2 Dj_Majster 1483 Sro Lip 22, 2015 18:57
Dj_Majster Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napisy z translatora w bazie
5 john56 2909 Sro Maj 13, 2015 21:41
lesli Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Błędy z autorami. Kopie i przywłaszczanie.
7 rorand 2414 Pon Maj 04, 2015 23:35
rorand Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z polskimi znakami
3 baniak696 2049 Nie Maj 03, 2015 21:13
redherring Zobacz ostatni post
Brak nowych postów napisy.exe - brak dysku
1 tribar 1804 Czw Kwi 23, 2015 13:08
admin Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Gra o tron S5E4 Eng Sub błędnie ściąga (są do E3, a E4)
0 jedrusiak 2285 Pon Kwi 20, 2015 01:41
jedrusiak Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Program nie włącza się po instalacji
8 bckpck 3212 Nie Mar 22, 2015 14:18
lesli Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Złośliwe napi
6 pozdrawiam 4230 Czw Mar 05, 2015 19:41
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z przesyłaniem Nowych napisów
5 zyhryt 2866 Pią Lut 20, 2015 13:18
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Kochany Chrabąszcz
6 barto42 2230 Czw Lut 19, 2015 13:24
barto42 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Two Mules For Sister Sara 1970
1 barto42 1765 Nie Lut 15, 2015 13:53
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Problem z Napi pod Linuksem - nie uruchamia się już pod Wine
2 illusion 2092 Czw Lut 12, 2015 21:03
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów 2 razy ten sam film w bazie
12 john56 5043 Czw Lut 05, 2015 11:53
o1okti Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Instalacja napiprojekt i alert o wirusie.
1 elcede 2671 Pon Lut 02, 2015 17:41
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów brak polskich znakow/brak napisow w jezyku angielskim
5 5znakow 3460 Pią Sty 30, 2015 15:25
yagis Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Napi nie rozpoznaje języka napisów - nie mogę dodać
0 alterim 1761 Wto Gru 23, 2014 22:03
alterim Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Nie dodaje do kolejki
2 luki3434 2316 Pon Lis 24, 2014 20:05
luki3434 Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Bardzo często źle dobrane napisy
10 stefanqwerty 6289 Sro Lis 19, 2014 23:00
criskrakow Zobacz ostatni post
Brak nowych postów Błąd przy dodawaniu drugich z rzędu napisów
0 jacc01 1734 Pon Lis 10, 2014 13:57
jacc01 Zobacz ostatni post
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Napisz nowy temat    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 1 z 13
Skocz do:  
Nowe posty Nowe posty    Brak nowych postów Brak nowych postów    Ogłoszenie Ogłoszenie
Nowe posty [ Popularny ] Nowe posty [ Popularny ]    Brak nowych postów [ Popularny ] Brak nowych postów [ Popularny ]    Przyklejony Przyklejony
Nowe posty [ Zablokowany ] Nowe posty [ Zablokowany ]    Brak nowych postów [ Zablokowany ] Brak nowych postów [ Zablokowany ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group